Onze verhuurvoorwaarden

Bij iedere verhuring van Chalet Romantica wordt een contract opgemaakt, dat de rechten en de plichten van de huurder en de verhuurder concretiseert. Bij iedere verhuring gaan de ondergetekende huurders akkoord met volgende verhuurvoorwaarden van onze chalet in Biron:

De voorwaarden

  • 1: Algemeen

Diegene die de huurovereenkomst afsluit, is aansprakelijk voor alle betalingen. Tevens is hij aansprakelijk voor de door hem, medehuurders, eventuele gasten veroorzaakte schade. Ook indien deze schade na zijn vertrek uit de chalet vastgesteld wordt. De chalet dient door de huurder en zijn medebewoners met de vereiste zorg te worden bewoond, met inachtneming van de rust voor de omgeving. Bezorg uw buren geen geluidsoverlast na 22.00u.

  • 2: Reserveren

Reservering van een chalet kan iedere dag telefonisch op het nummer 0495 22 23 71 en 0485 70 64 61 of via e-mail. Als bevestiging vragen wij een voorschot van 25% van de huurprijs te storten op onze rekening BE87 7376 1709 0094 binnen de 7 dagen na ontvangst papieren. Let wel: vermeld zeker de huurperiode. U ontvangt van ons de papieren waarop het te betalen voorschot en saldo staat, waar ook reeds de waarborg in verrekend is. Het bedrag van de waarborg is vastgelegd op 300 EUR. Het saldo moet ten laatste zes weken voor de aanvang van het verblijf gestort zijn. 

  • 3: Bijkomende kosten

De energiekosten worden steeds apart gerekend en wordt van de waarborg af gehouden volgens de meterstanden of volgens een forfait.

  • 4: Aantal personen

Onze chalet heeft een verhuurattest tot 8 personen + 1babybedje , dit zal ook op uw huurovereenkomst vermeld zijn, wordt gecontroleerd. Er mogen nooit meer personen aanwezig zijn dan het aantal slaapplaatsen zoals vermeld op onze voorwaarden en website (kinderen inbegrepen). Er is geen toelating voor tenten, caravans of motorhomes. Huisdieren worden toegelaten na overleg.we vragen 10€per huisdier per verblijf.

  • 5: Linnengoed

Er zijn in alle slaapkamers hoofdkussens en dekbedden aanwezig met beschermhoes. De huurders moeten zich voorzien van lakens en/of dekbedovertrekken en kussenslopen. Ook bij gebruik van slaapzak is een onderlaken en kussensloop vereist. Op onze matrassen ligt een matrasbeschermer, u dient hierover altijd uw onderlaken te doen. U kunt ook uw bedlinnen huren zodat de bedden zijn opgemaakt bij uw aankomst aan 25 €/per tweepersoonsbed. U kunt ook indien gewenst badjassen gebruiken, we vragen daarvoor 5 €/stuk , reinigen van donsdeken: € 20.

  • 6: Eindschoonmaak

de eindschoonmaak wordt door ons gedaan en verrekens met uw huurbedrag.

  • 7: Bij aankomst en vertrek :

Daags voor uw aankomst belt u mij op en laat u mij het aankomstuur weten. De dag zelf 15 minuten voor aankomst meldt u mij dat u er bijna bent. Aankomst uur tussen 15.30 uur en 20.00 uur.

Pannen, servies en bestek dienen afgewassen en terug op hun plaats opgeborgen te zijn. Door uw verplaatst meubilair terug op de oorspronkelijke plaats zetten. Alle prullenbakjes (badkamer/toilet/keuken) leegmaken en reinigen. IJskast en diepvries uitkuisen en laten openstaan. Ramen en deuren sluiten. Steeds goed controleren of u niets vergeten bent. Zeker de cover van de jacuzzi dicht doen om energie te besparen .  Bij gebruik barbecue, gelieve nadien hem te reinigen, anders wordt er 20 € van de borg gehouden.

 

Vraag ons meer informatie

Als u nog bepaalde vragen moest hebben over de verhuurvoorwaarden van Chalet Romantica in Biron, neem dan zeker even contact met ons op. U kunt zo ook meteen ons vakantiehuis huren.