Sauna en jacuzzi tegen allerlei klachten

Om helemaal tot rust te komen, is er niks beters dan te genieten in de sauna of jacuzzi in Biron. Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Chalet Romantica. Als u weer thuiskomt, zult u zich zo helemaal herboren voelen. Hieronder wat meer over onze wellnessfaciliteiten.

Hydrotherapie

Hydrotherapie is een therapie die in het water wordt uitgevoerd. Water is uitermate geschikt voor patiënten met reumatische klachten, neurologische aandoeningen, spierziekten en patiënten die gebonden zijn aan een rolstoel.

In een spa bubbelbad komen al de genoemde factoren samen. De aanwezige hydromassage jets in de jacuzzi zorgen voor een fijne en diep doordringende massage met een heilzame werking op psychisch en fysiek vlak als resultaat.

Bij reumatische klachten

In het water ervaren mensen een soort verlossing van de zwaartekracht: in water kan men als het ware zweven. Op deze manier kunnen spiergroepen welke klachten veroorzaken worden verlicht, en kunnen er op een relatief veilige manier oefeningen worden verricht met de spiergroep, teneinde deze losser te maken.

Er bestaan tal van methoden waarop hydrotherapie kan worden toegepast. In het geval van reuma werkt de warme temperatuur rustgevend op de gewrichten. In andere gevallen kan er gewerkt worden met kompressen of waterbaden.

Uw vragen zijn welkom

Hebt u nog vragen in verband met onze sauna en jacuzzi? Of wil u graag meteen ons vakantiehuis huren? Neem dan nu contact op met Chalet Romantica in Biron.